LED strips er populære og med god grund. De er nemlig pladsbesparende, energibesparende og fylder absolut ingenting. Derfor har du med dem muligheden for at sætte lys op i dit hjem, steder hvor der på normal vis ikke er plads til at have en traditionel lampe stående. Det er muligt at finde LED strips med de oprindelige gule og hvide farver af lys, men det er også muligt at købe modeller i den udgave der hedder RGB, sådan at du kan skifte farve efter humør, eller så det er passende til omgivelserne. med LEDstrips er det mere eller mindre kun din fantasi der sætter grænsen for de muligheder du kan skabe for lys og stemning i dit hjem.

Få lys hvor du ikke troede det var muligt

En af de absolut største fordele ved LED strips er, at du kan få lyset til at skinne de steder, hvor du ellers ikke troede det var muligt. De populære lys er nemlig yderst pladsbesparende. Det er i bund og grund blot en lysskinne, der sidder på en tynd tape strimmel. Det kan eksempelvis være at du gerne vil have lidt lys i dit vitrineskab, give teenageværelset lidt ekstra farver ved at sætte LED strip langs med loftet eller at du har et ønske om at skabe lidt ekstra fest og farver med farvestrålende lys på bardisken. Det er altså muligt at give dit hjem lidt ekstra lys, her og der, skabe stemning og energi til områder i din indretning hvor der er snævert, eller hvor der ikke normalt ikke ville kunne stå en bordlampe eller hænge en loftslampe.

Det er muligt at programmere dine LED strips

Der findes flere forskellige former for LED strips, nogle kan kun vise en farve, eller en farve ad gangen, mens andre kan programmeres til det der vil komme til at ligne et lysshow. For at det er muligt med programmering af dine LED strips efter dine præferencer, så er det nødvendigt med en af de typer der kaldes addresserbare LED strips. Her er det forskelligt om programmeringen og tidsindstillingen for en eller flere farver foregår via et program på computeren, eller andre bærbare enheder, eller om det foregår via en fjernbetjening. Hvis du gerne vil have størst mulighed for seje effekter, farveskift og tidsindstillinger, så skal du gerne have både program til computeren, samt en fjernbetjening.

Du kan montere dine LED strips på forskellig vis

Der er flere måder det er muligt at montere dine LED strips og metoden vil som oftest være afhængig af den type du køber. Nogle er nemlig med tape på bagsiden, mens andre skal opsættes med en LED strip- skinne. Hvad end du vælger, så har du her muligheden for at sætte lys op på trange steder, hvor der før i tiden ikke var muligt at tilføre belysning. Det kan skabe den helt rette stemning i et hjem, når der er lys de helt rigtige steder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *