Vi lever i en tid, hvor det er uundgåeligt at priserne på el og strøm stiger. For nogen er det ikke verdens undergang, men for andre kan det betyde forskellen på, om de kan betale deres regninger eller ej. Derfor skal vi begynde at kigge på, hvordan og hvor vi kan spare uden det kommer til at gøre for ondt. Og hvor finder man en guide til at finde el og strøm billigst? Det prøver vi at give dig svaret på her.

Skriv dig op og få uforpligtende tilbud på billigere strøm

En mulighed er at skrive dig op til at få andre til at give dig tilbud på billig el. Du gør det ved at klikke på linket herover, hvorefter du udfylder formularen. På denne måde kommer tilbudene til dig, og det kan være, at et af dem er så gode, at det kan kan mærkes på pengepungen i slutningen af måneden. Hvis du selv har mod på at opsøge tilbudene på billig el, skal du selvfølgelig også have lov til det. Her er Google din bedste ven, så søg gerne løs på internettet og jagt et godt tilbud.

Brug el-apps på din smartphone

En anden mulighed for at spare penge på strøm og el er ved at benytte nogle af de smarte apps på din telefon. På App Store og Google Play findes der flere forskellige apps, hvor du kan følge med i, hvornår på dagen det er billigst at bruge strøm. Du kan på nogle af disse apps også vælge at modtage en notifikation hver morgen, hvor den giver dig et overblik over, i hvilket prisleje strømmen ligger på den givne dato. I disse tider kan priserne variere meget, så du giver dig selv en hjælpende hånd ved at downloade en af disse apps, hvor du kan se mere om billig el.

Sæt vasken over i løbet af natten

En måde du mange dage også kan spare på strømmen, er hvis du sættet opvaskemaskinen, vaskemaskinen eller tørretumbleren til at køre i løbet af natten. Og nu tænker du måske, at du ikke gider at stå op kl. 3 om natten for at tænde for vaskemaskinen, men hold lige på tanken. For flere af vores maskiner derhjemme har nemlig en funktion, hvor man kan sætte en timer til, og dermed bestemme, hvornår den skal tænde. De fleste af os, har ikke undersøgt om vi kan dette med vores egen, fordi det aldrig har været nødvendigt. Men måske det er værd at tjekke nu.

LED-pærer

Et sidste råd er at udskifte pærer i lamperne med LED-pærer, hvis man ikke allerede har gjort det. LED-pærer bruger nemlig mindre strøm end normale glødepærer gør. Derfor vil du også kunne spare penge ved at lade dem udskifte, og selvom du også skal bruge penge på at anskaffe de nye LED-pærer, så er det en langtidsinvestering, hvilket vil betyde, at du vil spare penge fra nu af og frem.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *