Er du træt af lamper, som fylder i dit loft, hænger ned og ødelægger rummets arkitektur, fylder på dine vægge, eller står i vejen på dit gulv?

Det kan være en længere proces at skulle ramme den helt rigtige belysning i et rum, og ofte indeholder det mange komponenter.

Med LED indbygningsspots får du en effektiv lyskilde, som har et meget anonymt stilmæssigt udtryk – idet selve lyskilden er indbygget i loft eller gulv, skal du ikke bøvle med lamper, som optager meget plads og øjenrum i dit hjem. Her kan du blive klogere på for eksempel led spots til loft.

Fordelene ved indbyggede spots

Fordelene ved indbygningsspots er, som sagt, for eksempel, at de ikke fylder meget i indretningen. De er forholdsvis anonyme lyskilder, der effektivt spreder meget lys, og derfor er gode til at lyse for eksempel et køkken op, som er et rum, hvor man gerne vil have godt lys i.

LED indbygningsspots fås i mange forskellige former, for eksempel fås de både runde og firkantede og med forskellige toner af lys. En af de største fordele er, at de holder i mange år, så du skal ikke bekymre dig om hyppig udskiftning af dine lyskilder – du skal bare nyde den gode belysning. Og så er der de energimæssige fordele!

LED – til dig der vil spare på energien

Energipriserne er et stort tema overalt lige nu, og du kan næsten ikke undgå også at være mærket af det. Med LED spots kan du spare op til 70% på dit energiforbrug! Du kan ydermere spare endnu mere, hvis du også har en lysdæmper til dine spots som gør, at de ikke brænder med maksimal kapacitet hele tiden. Ikke kun spare du på energiforbruget med en lysdæmper, du har også mulighed for at skabe den helt rigtige stemning gennem lysmængden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *